Norsk Schnauzer Bouvier klubb har overtatt domenet «nsbk.no» og ønsker derfor å gjennomføre en overgang fra eksisterende «nsbk.org».
Årsaken er ganske enkelt at .no-domener er mer standardisert og vanlig i Norge, og styret tror det nye domenet på sikt vil bli et enda enklere og sterkere merkenavn utad.

Klubbens medlemmer vil ikke bli berørt av overgangen på noen som helst måte. Det er kun medlemmer av styret, og andre medlemmer med aktive klubb epostkontoer som vil merke endringene fra .org til .no. Merk derfor at alle nye eposter til styremedlemmer eller andre medlemmer med «navn@nsbk.org» vil fra 20. august måtte sendes til ny adresse, «navn@nsbk.no».

For medlemmer med aktive epostadresser, må det fra 20. august benyttes «.no» og ikke «.org» ved innlogging til epost innboks. Husk også å endre dette i din foretrukne epost-klient (f.eks Outlook, eller Mail for Apple) slik at nye eposter når fram. Passord til epostkontoer forbli det samme som tidligere.

De som ønsker å dele bilder av våre raser på Instagram må nå tagge bildene med #nsbkno
Inntil vi har fått bygget opp et bildearkiv tagget med #nsbkno vil bilder tagget med #nsbkorg vises på nettsiden.

Klubbens nettside som i dag finnes på nsbk.org vil da naturlig nok også endre adresse til nsbk.no. Det vil bli satt opp en overgang slik at besøk til gamle .org-adressen automatisk pekes videre til ny og riktig adresse (.no) i noen måneder etter overgangen.

Artikkelen ble postet i kategorien:
Alle områder