Norsk Schnauzer Bouvier Klubb jobber kontinuerlig for å fremme våre raser, gjennom de mange frivillige som har påtatt seg verv.

•    Som medlem i NSBK får du tilgang på klubbens raseseminar (avholdes i forbindelse med årsmøtet, for 2020 vil det da være i Stavanger 21. mars, blir streamet live). Du kan kontakte ressurspersoner som kan bistå innenfor avl, oppdrett, helse, og også ressurspersoner innenfor hundesport og utstilling. Som oppdretter kan du delta i klubbens oppdretterforum på Facebook (https://www.facebook.com/groups/488653451723816/).

•    Via lokale avdelinger mulighet for å delta på rabatterte kurs, seminarer og medlemskvelder.

•    Som medlem i NSBK er du samtidig medlem av Norsk Kennel Klub. Her får du en rekke medlemsfordeler som medlemsbladet Hundesport fire ganger i året, 10 % rabatt på Agria dyreforsikring, og en rekke ander fordeler. Alle NKKs medlemsfordeler kan du se på www.nkk.no/medlemsfordeler/
NSBK gjennomfører mange aktiviteter gjennom året. Følg oss på Facebook (https://www.facebook.com/NorskSchnauzerBouvierklubb/) og benytt våre hjemmesider nsbk.no for å holde deg oppdatert på hva som skjer. Hovedstyret og arbeidsutvalgene i de forskjellige avdelingene er tilgjengelig for våre medlemmer, kontaktinfo finnes på klubbens hjemmeside.
Kontakt gjerne klubbens styre på espost (styret@nsbk.no) dersom du har innspill, tilbakemeldinger, eller spørsmål.

Med vennlig hilsen
Styret i NSBK

PS: Denne julehilsenen er sendt til alle medlemmer på epost. Vi har fått flere feilmeldinger om adresser som ikke fungerer. Dersom du er medlem og ikke har mottatt denne meldingen, så gå inn på «Min side» på nkk.no, og sjekk om din oppgitte epostadresse er korrekt.

Artikkelen ble postet i kategorien:
Alle områder