Om kullet

Rase
Riesenschnauzer

Fargebeskrivelse
Svart

Oppdretteren

Oppdretter
Heidi E. Pedersen

Poststed
Alta

Telefon
95813430

Tilleggsbeskrivelse

Til omplassering – Knerten 13 uker. Knerten var tiltenkt et liv som brukshund med stor satsning mot konkurranser og redningshund. Men det ble oppdaget at gangen hans var noe atypisk. Med henvisning fra veterinær ble det utredning av kirurger ved NMBU og CT bilder. Utredningen viser at hunden har vondt i korsryggen, uten at de har kunnet påvise en årsak, eller akkurat hva som er vondt til tross for avanserte undersøkelser. Vi vet ikke i hvilken grad dette vil påvirke han i fremtiden. Han viser lite tegn til smerte i hverdagen.

Knerten er en stor hund i et fremtidig stort format. Han er en hengiven og oppmerksom kar. Han har til nå tatt verden og alt den har å by på, på strak labb. Enten det er høye lyder eller ukjente underlag. Mennesker synes han er tipp topp, men du som eier har aller størst verdi. Han er god med andre hunder og dyr han har møtt så langt. Han er en aktiv krabat som har sine piraja- og raptusstunder, men samtidig en usedvanlig god av knapp. Han har begynt å bli introdusert til spor, søk og grunnleggende lydighet, men fokuset har vært mest rettet mot relasjonsbygging, innkalling og miljøtrening. Han utforsker nye ting og avreagerer godt til brå lyder og uforutsette ting.

Knerten er god til å slappe av og/eller leke på egenhånd. Inne har han blitt god til å si ifra når han må ut og han har alltid villet gjøre det ute. Han kan gå til verdens ende for mat, men er også en råtass om du tilbyr leke. Samtidig setter han veldig pris på å få ros og kos.

Knerten sjarmerer de fleste på sin vei og det er en herlig hund med mye positivitet som gir mye glede og latter til de han møter.

Er du nysgjerrig på Knerten og tror du/dere kan gi han et godt hjem – så ta kontakt med Heidi E. Pedersen på 95813430 eller Ingrid 92607536. Om du ikke får kontakt – send sms så tar vi kontakt tilbake.

Liten filmsnutt

recorded-2208766249226